Актьорът Веселин Плачков разкри в интервю за предаването На кафе

...
Актьорът Веселин Плачков разкри в интервю за предаването На кафе
Коментари Харесай

Веселин Плачков разкри най-големия си кошмар, заради който ще пътува 3-4 дни до Санкт Петербург: Крещях и буйствах, когато...

Актьорът Веселин Плачков разкри в изявление за предаването " На кафе " по " Нова телевизия " за най-големия боязън в живота му - пътуването със аероплан.

``
реклама

" В момента приготвям едно пътешестване до Санкт Петербург, имам зрелище. Аз тъй като не мога да пътувам със аероплан, това ми е проблем, и ще взема Марияна (бел.а. брачната половинка му - певицата Марияна Попова), ще пътуваме с нашия автомобил до такава степен. Ще се разходим, хем като отмора. Ще караме 3-4 дни до такава степен, след това ще играя три дни и ще се върнем. После имаме с Христо Мутафчиев европейско турне и там имаме същия проблем, поради което съм го помолил да поставя дати през 2-3 дни ", изясни Плачков.

Запитан какъв брой пъти е летял, артистът, изиграл Васил Левски, отгоори: " Летял съм като дребен. Дядо ми работеше като полковник в Долна Митрополия. Качвал съм се на аероплан, на хеликоптер, на всичко. В един миг ние пътуваме на турне в Русия с плевенския спектакъл и разбрах, че не ставам за хвърчене със аероплан. Буйствах, крещях през целия път на отиване и връщане. Миналата година трябваше да летим със аероплан с Марияна, пих успокоителни, в самолета по този начин и не влязох вътре. Трудно ми е към този момент да се возя и на асансьор, всевъзможни тесни пространства, където не котролирам обстановката. Знам, че това е сериозен психически проблем. Даже посредством вашия ефир желая да прикани някой, който може да ми помогне. Опитах да опитвам аз да карам аероплан. Имам другар с летище. Качихме се, децата дори бяха на задната седалка с Марияна, той ми даде опция да пилотирам и децата ги чувах по какъв начин залагат по кое време ще повърна. Много ми се смяха и споделих, че слизам, а те се разходиха във въздуха ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР