Актьорът Веселин Анчев дължи популярността си на три роли –

...
Актьорът Веселин Анчев дължи популярността си на три роли –
Коментари Харесай

Звездата от най-хитовата теленовела на БНТ Веселин Анчев: Мустакът ми от сериала „Вина“ е големият ужас на жена ми

Актьорът Веселин Анчев дължи известността си на три функции – Коцето Мустака във „ Вина “, Васил Бонев в „ Порталът “ и Дичо в „ Пътят на достойнството “. В момента той отново е на екран с втория сезон на сериала „ Вина “, ползата към който е голям.

 

Признава, че доста харесва героя си във „ Вина “, защото е национално момче. Във втория сезон на персонажа му е заложена и избрана доза комичност. Жена му Златина въобще не харесала мустака, който пуснал за ролята, само че й се наложило да преглътне, защото въпреки всичко живее с артист, а измененията във външния тип са част от специалността.

 

Не крие, че досега по време на работа си е късал два пъти менискус – първият път бил по време на подготовките на „ Синята птица “ с Мариус Куркински, а вторият – по време на представлението „ Полет над птиче гнездо “.

 

Приет е в НАТФИЗ при третото му кандидатстване и е безапелационен, че щял да продължи да кандидатства, до момента в който не го одобряват, само че за въпросния път бил сигурен на 100%, че ще има триумф. Определя проф. Коко Азарян и Тодор Колев като негови духовни татковци и признава, че той самият е израсъл без татко. В тяхно лице намерил хората, които го научили на нещата от живота. Към днешна дата биологичният му татко към този момент не е сред живите

 

Майка му пък напряко лети от благополучие, откакто през предходната година сключил брак с приятелката си Златина. Надяват се скоро да станат родители, само че си дават сметка, че това е Божа работа и ще се случи, когато е писано.

 

За момента двамата нямат огромни разногласия между тях, дрязгите им са толкова дребни, е даже не ги виждат, а и това е обикновено, поради, че връзката им е почнала във възраст, в която човек е много уталожен. На 4 януари Веселин Анчев навърши 45 години, а половинката му Златина е с 11 години по-млада от него.

 

Макар да е наясно, че на 45 години тялото не е като на 20, артистът върви няколко пъти седмично на фитнес, йога или плуване. Обича да катери и планини, само че в последно време не му остава време за това. Като цяло обаче гледа тялото му да е в кондиция. Страда от двойна дискова херния, та и кръстът не го държи доста. Като се прибавят и менискусите към това, поради които е нужно да поддържа здрави бедра, спортът е наложителен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Веселин Анчев актьор сватба дете сериал „ Вина “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР