Актьорът Васил Василев-Зуева готви първолак тази есен. 6-годишният Стефан вече

...
Актьорът Васил Василев-Зуева готви първолак тази есен. 6-годишният Стефан вече
Коментари Харесай

Зуека подготвя първокласник - slava.bg

Актьорът Васил Василев-Зуева готви първолак тази есен. 6-годишният Стефан към този момент няма самообладание и приказва настойчиво за първия образователен ден, макар че към този момент не е ясно ще прекрачили школския предел на 15 септември или ще се окаже от първия випуск, почнал образователната година онлайн. Това разкри в "На Кафе " самият артист.

Зуека призна, че двамата със брачната половинка му Ани не водят Стефчо по детските площадки в парка.

„ Карама тротинетки само на открито и то тук-там, където няма доста хора и като стопираме не пипаме безусловно нищо. Вкъщи има и един батут, на който отвреме на време скача “, споделя Василев и добавя, че синът му към този момент може да написа и да чете на два езика.

Сега на артиста остава повече време да се занимава у дома с дребния, макар уговорките към „ Като две капки вода “.

Той показа още, че отпразнувал 50-годишния си празник у дома с жена си, сина си и щерка си, плод на любовта му с актрисата Нина Димитрова. 20-годишната Девина живее и учи в Англия, само че поради обстановката с разпространяването на ковид се прибрала у нас и кара карантина при майка си.

Васил Василев признава, че сцената доста му липсва. През пролетта той трябваше да тръгне на околосветско турне с Влади Априлов и спектакъла „ Ние, българите “, само че поради усложнената обстановка са върнали всички самолетни билети и са отменили всички непокътнати стаи в хотели. „ Стискаме палци от септември да продължим да играем. Но проектите, които бяха до февруари 2020 г не са доста оптимистичени, тъй че... Аз имам друга болежка “, споделя Зуека и прибавя, че става въпрос за всички хора със свободни специалности в България.

„ Ще се обърна напряко към господин Банов: Боиле, апелирам ти се, би трябвало от заран до вечер да висиш пред вратата на финансовия министър. Не става по този начин и просто няма по какъв начин да стане. Просто тия хора ще умрат от апетит. Публика до края на годината по всяка възможност няма да има, няма да бъдат позволени никакви спектакли. Това са стотици хиляди хора. Няма по какъв начин да стане с три заплати и с 1500 лева заем, който въобще не е ясно по какъв начин ще се връща, пък и е мнго мъчно да покриеш условията, с цел да го изтеглиш “, сподели в ефира на Нова тв Василев.

Той показа още, че най-лошото е, че няма ясна визия по кое време културният живот ще стартира още веднъж, все пак значимото е да се пазим и да сме здрави.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР