Актьорът Тончо Токмакчиев е познат от три десетилетия на широката

...
Актьорът Тончо Токмакчиев е познат от три десетилетия на широката
Коментари Харесай

Актьорът легенда Тончо Токмакчиев: Повръща ми се от българския елит – толкова е ретрограден

Актьорът Тончо Токмакчиев е прочут от три десетилетия на необятната общност. Бургазлията с изключение на на сцената се изявява и като предприемач, освен това сполучлив – върти няколко компании, една от които за розово масло.

 

Не съжалява, че през 2019 година е бил претендент за кмет, само че акцентира, че една шепа хора създали по този начин, че политиката да се счита за неприятна и гнусна работа, с която честният и естествен българин не трябва да се занимава. Категоричен е, че е извънредно време в нея да стартират да влизат повече честни хора. За себе си споделя, че в случай че може да живее единствено в предизборна акция би било прелестно, тъй като всеки дава обещание от хубаво по-хубаво.

 

Твърди, че през годините никой не си е разрешавал да го предложения в продукция с невисок хонорар и допуска, че точно това е и повода да не получи предложение от нито един от новите български сериали. Призлява му, когато чуе да дефинират някого от известните българи като мегазвезда, защото съгласно него в България могат единствено да бъдат известни и добавя, че в никакъв случай не е разрешавал славата да го главозамае.

 

 

Не го удовлетворява ситуацията на българската просвета, което за жалост съвсем постоянно е било такова, тъй като родните политици се заиграват с културата единствено когато са на напън.

Това, което продължава да го ядосва и до през днешния ден, са простащината и примитивното мислене. Случващото се в този момент му е като дежавю, тъй като за жалост към днешна дата доста неща се повтарят отпреди 30 години. По отношение на българския хайлайф отбелязва, че част от него е толкова назадничав и старомислещ, че чак му се повръща.

 

Макар да се пробва да се храни уравновесено, от време на време не може да удържи на кулинарните изкушения, дебнещи го отвред. В този ред на мисли отбелязва, че въпреки да не е суетлив, би трябвало да смъкна някой и различен кг.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тончо Токмакчиев актьор елит легенда дежавю предизборни кампании политика кандидат-кмет
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР