Актьорът Том Сайзмор е в критично състояние след претърпяна мозъчна

...
Актьорът Том Сайзмор е в критично състояние след претърпяна мозъчна
Коментари Харесай

Актьорът Том Сайзмор от ``Спасяването на редник Райън`` е в критично състояние - Звезди

Актьорът Том Сайзмор е в сериозно положение след претърпяна мозъчна аневризма, заяви Sky News. 61-годишният мъж се е влошил към 2 часа сутринта в събота, до момента в който е бил в дома си в Лос Анджелис, сподели неговият управител Чарлз Лаго.

Актьорът е в интензивно поделение в болница, като Лаго разказва обстановката като „ времето ще покаже “.

Сайзмор е най-известен с функциите си на сержант в епоса  „ Спасяването на редови войник Райън “ (1998 г.) и като пълководец на армейски рейнджърски батальон във кино лентата „ Черният ястреб “ от 2001 година

Той се появява и в престъпната драма Heat от 1995 година и е номиниран за премия Златен глобус през 2000 година за най-хубав артист в минисериал или филм, изработен за телевизия, за ролята си в Witness Protection.

Сайзмор се е борил със зависимостта си към опиати по време на актьорската си кариера, като е бил задържан няколко пъти за шофиране в нетрезво положение и владеене на опиати.

През 2003 година той беше наказан за домашно принуждение против приятелката си Хайди Флейс. Той беше задържан през 2009 година и през 2011 година по съмнение за побой над някогашна брачна половинка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР