Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница в критично състояние,

...
Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница в критично състояние,
Коментари Харесай

Холивудската звезда Том Сайзмор е в болница в критично състояние

Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница в сериозно положение, откакто е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

Според CNN артистът от " Спасяването на редови войник Райън “ е получил мозъчна аневризма. Говорителят му Чарлз Лаго съобщи, че фамилията му е било осведомено, само че няма повече информация за положението на артиста.

Том Сайзмор е най-известен с редица филми, получили утвърждението на рецензията в средата на 90-те години и началото на 2000 година, измежду които престъпният трилър на Майкъл Ман " Жега “, " Родени убийци “ и " Блек Хоук “.

Наред с филмовата си актьорска активност Том Сайзмор взе участие в огромно многообразие от телевизионни стратегии, постоянно като самия себе си. По-специално, той взе участие в няколко сезона на " Celebrity Rehab “, дружно с легендата на НБА Денис Родман и музиканта Макензи Филипс.

Възможно е актуалните му здравословни проблеми да са свързани с предходната му история на корист с опиати или да са се изострили от нея, само че към този момент не е известно дали това фактически е по този начин.

Макар, че през последните години калибърът и значимостта на функциите на Том Сайзмор значително понижават, той към момента е считан за един от най-хубавите артисти на своето потомство и за определящ артист на 90-те години. Още през 1989 година в " Роден на четвърти юли “ той се изправя един до друг с Том Круз в една от най-известните си трагични функции и постоянно е изтъкван като акцент в толкоз разнообразни филми като уестърна на Кевин Костнър " Уайът Ърп “ и научнофантастичния филм на Вал Килмър " Червената планета “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР