Актьорът Том Круз изненадващо бе удостоен с почетна награда Златна

...
Актьорът Том Круз изненадващо бе удостоен с почетна награда Златна
Коментари Харесай

Том Круз бе удостоен с почетната „Златна палма” в Кан

Актьорът Том Круз изненадващо бе почетен с почетна премия " Златна палма " на 75-ото издание на кинофестивала в Кан, където показа кино лентата " Топ Гън:Маверик ", съобщи Асошиейтед прес.

Номинираната за премия " Оскар " продукция бе приветствана с петминутни овации от публиката на крайници след края на прожекцията в Кан в сряда вечер, заяви електронното издание " Дедлайн ".

Преди да получи " Златната палма ", която не очакваше, холивудският артист бе почетен от уредниците с видеомонтаж от фрагменти, запечатали знакови моменти от кариерата му в киното. Преди това френски военни самолети прелетяха небето над френския град и пръснаха пушек в синьо, бяло и алено. Ескадрилата мина над фестивалния замък на бул. Кроазет директно преди звездата от " Топ Гън:Маверик " да се появи на сцената за изявление преди прожекцията.

" Невероятна вечери невероятни времена ", обърна се Круз към феновете си. " Да забележим лицата си. Минаха 36 години от основаването на " Топ Гън " и поради пандемията трябваше да чакаме още две години, преди да пуснем този филм ".

premiere at.
— Variety (@Variety)

Той благодари на екипа на " Парамаунт ", работил по продължението на " Топ Гън " и увери, че " в никакъв случай няма да не помни довечера ". " Благодаря, че сте тук. Ние сме тук за вас. Правя тези филми за вас. Особено в Кан, вие тук всички обичате филмите ".
Том Круз пристигна на кинофестивала в Кан за първи път от три десетилетия, напомни Асошиейтед прес. " Той е отдаден на киното ", сподели креативният шеф на кинофестивала Тиери Фремо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР