Актьорът Стоян Алексиев от сериала Откраднат живот“ попадна в клопка,

...
Актьорът Стоян Алексиев от сериала Откраднат живот“ попадна в клопка,
Коментари Харесай

Разкритие! Любовницата на Стоян Алексиев поръчала СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ

Актьорът Стоян Алексиев от сериала „ Откраднат живот “ попадна в клопка, откакто скандални папарашки фотоси го уличиха по отношение на младата му колежка Ивана. На тях е видно, че двамата са в любовна спекулация, а 66-годишният Стоян бърка в гащите на новата си муза.

Никой не отбрани постъпката му, която се разигра на публично място, сътрудниците му, цялото му семейство, в това число жена му Надежда и децата му, се отхвърлиха от него.

Истината за обществения срам обаче е изцяло непредвидена. Поръчител на постановката е самата Ивана, разкриха източници на „ Галерия “. 22-годишната непозната за публиката кандидат-звезда имала огромни упоритости. Тя от дълго време чакала комфортен миг, с цел да насочи прожекторите към себе си.

Това че спи с възрастния артист и брачната половинка му е в течение на връзката им очевидно не било задоволително, по тази причина тя наела фотограф, който да ги следи и да ги хване в крачка. Ясно се вижда, че на една от фотосите Ивана гледа право в обектива, нещо което може би й е убягнало при опита да скрие следите си.

Напористата лолитка била твърдо решена да срине имиджа на Стоян Алексиев, с цел да може елементарно да го притиска за функции, да се добере до връзките му и най-накрая да изгрее със лична популярност. Досега нищо от предложенията, които получавала, не й давало вяра, че ще се прочуе, както тя желае. А и гаджето й не бил доста податлив на жестове, пробутвал й единствено изяви, които са второкласни.

Вместо да си остане постоянно в сянка, Ивана подхванала съответни дейности, с цел да си проправи пътя в бъдеще. Както се чу преди дни, не щеш ли тя ще е свежото попълнение в „ Откраднат живот “.

Пъклените й проекти проработиха бързо!     

Стоян Алексиев има голям брой функции в киното и Народния спектакъл, само че сега е

настоящ с героя си проф. Иван Генадиев от паметната сага „ Откраднат живот “.

Съпругата му Надежда Алексиева е издателка. Със Стоян имат едно дете – Александър.

Другите му наследници – Елица и Цветан са от първия му брак, а Венци е наследник на

Надежда, също от предходната й връзка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР