Актьорът Стоян Алексиев обича и двете си съпруги, призна самият.

...
Актьорът Стоян Алексиев обича и двете си съпруги, призна самият.
Коментари Харесай

Стоян Алексиев обича и двете си съпруги! Обожава и студентката Ивана, с която го сгащиха папараци!

Актьорът Стоян Алексиев обича и двете си съпруги, призна самият. От първата - Слава , са синът му Цветан и дъщерята Елица, а от втората – Надежда , е дребният му правоприемник Алек, с който снима дружно в хитовата здравна поредност на NOVA „ Откраднат живот “. На въпроса дали е в положителни връзки с майката на огромните си деца, той е безапелационен: „ Това е едва казано. Двамата се обичаме “.

Преди няколко години излязоха папарашки фотоси на доктор Генадиев по какъв начин бърка в панталонките на младата актриса Ивана Бобойчева , тогава още студентка. Заради това мнозина предвещаваха провал на втория му брак, обаче това не се случи. „ Не сме имали такива рецесии с Надя. Чувството ни един към различен се е запазило през годините. Писанията за връзките ни с Ивана не провокираха спор, раздор в връзките със брачната половинка ми, след който да отидем да се развеждаме “, споделя артистът. Той твърди, че жена му ни минимум не е изревнувала, написа „ България Днес “.

„ Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана - обичам я просто. Ние сме двама души, които без значение от разликата в годините се срещнахме. Много смисъл има в това. Уважавам я и я обичам “, добавя Алексиев. Той дефинира Надя като желязна поради това, че е момиче, родено и израснало в Съюз на съветските социалистически републики. Стенли, както го назовават в театъра, споделя, че няма потребност да се заглежда по млади дами, тъй като го прави в хората, които обича и почита.

„ Хубаво ми е от тяхното човешко отношение, от техните рефлекси и поредност. Интересува ме какво излъчват очите им, езикът на тялото. Заглеждам се по изброеното, тъй като е прелестно “, споделя актьорът и твърди, че в никакъв случай не би приказвал за другарските си връзки с нежния пол.

На 15 март Стоян Алексиев навърши 71 година и признава, че се усеща доста добре. „ Продължавам да спортувам всеки ден. Не съблюдавам избрана диета, само че храненето е доста значимо за мен. Винаги съм в златната среда - нито съм гладен, нито съм прекалил с яденето “, споделя артистът. Той е признателен на господ за чудесното си семейство и най-вече се радва на шестимата внуци. И двамата му синове са го наследили в специалността, само че изненадващо разкрива, че не ги усеща като сътрудници.

„ Когато работим дружно в театър или кино, усещам ги равни във всичко като братя. За мен е вълнуващо, че те потеглиха по този път “, споделя варненецът. Той се радва на 7-ицата, която се е превъртяла в годините му, и споделя, че го кара да се усмихва. „ В детските си години я чаках с неспокойствие, тръгвах на учебно заведение. А в този момент тази 7-ица я усещам като ново начало. На тези години човек към този момент си споделя: „ О, какъв брой ли ми остава! “. 70 е едно тестване да продължиш да живееш с мъдростта и вярата “, убеден е Алексиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР