Актьорът Стефан Щерев - Чечо е починал днес на 44-годишна

...
Актьорът Стефан Щерев - Чечо е починал днес на 44-годишна
Коментари Харесай

Почина големият български актьор Стефан Щерев - Чечо

Актьорът Стефан Щерев - Чечо е умрял през днешния ден на 44-годишна възраст, оповестиха от Съюза на артистите в България във фейсбук страницата си.

Щерев, известен с можество функции в театъра, киното и малкия екран, предходната седмица беше признат във Военномедицинска академия в София поради проблеми с черния дроб. В понеделник от болничното заведение оповестиха, че положението му е устойчиво след преливане на кръв, само че през днешния ден той е умрял.

Актьорът Стефан Щерев-Чечо ни напусна. Но остава вечно в сърцата ни <3 Изкаваме своите съболезнования към околните и...
Публикувахте от Съюз на артистите в България / Union of Bulgarian Actors в 20 октомври 2017 година
"Изкаваме своите съболезнования към околните и сътрудниците му и ще публикуваме в допълнение информация за поклонението " , написаха от Съюза на артистите.

Актьорът е роден на 17 юни 1973 година и е играл на най-значимите подиуми в София, измежду които тези на Народният спектакъл "Иван Вазов ", "Сълза и смях ", Малък градски спектакъл зад канала, Театър "София ", а през последните години в Сатиричния спектакъл.

"Чрез забележителните и незабравими функции на сцената, посредством участията си на дребния екран Стефан Щерев изпълняваше задачата си да работи за развиването на театъра, за успеха на положителното, на творчеството и на състраданието в живота ни. Силата на волята му помагаше да преодолява тестване след тестване ", написаха от Министерството на културата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР