Актьорът си е актьор, но дори и на него му

...
Актьорът си е актьор, но дори и на него му
Коментари Харесай

Един срещу всички, всички срещу един: Крис Ненков го закъса в "Къщата на инфлуенсърите"

Актьорът си е артист, само че даже и на него му се случва да преиграе. Така можем да обобщим несполучливата задача в " Къщата на инфлуенсърите " на Крис Ненков. Той трябваше да извършва задания, които му бяха диктувани в дребна слушалка и като цяло да се заяжда с останалите участници в риалитито.

Да... само че задачата на Крис се оказа несполучлива, тъй като и слушалката му беше забелязана, и кабела към нея, а доста от останалите инфлуенсъри заподозряха, че звездата от " София Ден и Нощ " има задача по това, че преиграва в обстановките.

Виж още: Ново звездно бебе? Нещата сред Моника Валериева и Меди стават съществени

Въпреки всичко черната овца се оказа Стефани (Tattstoner), тъй като видяла стърчащата техника на Крис. Или най-малко той по този начин я упрекна. В резултат на несполучливата задача инфлуенсърите се разделиха с 3 литра корав алкохол за идната им седмица. 

 https://www.instagram.com/tattstoner.backup/

Що се отнася до предходна задача, тази на Стела, в която трябваше да целуне буйно Сандев, последният като че ли не помни, че задачата към този момент е предходна. Още в самото начало влогърът показва непосредственост със Стела. Освен това двамата към момента разделят едно легло, макар че Аниста бе изгонена и нейното на процедура остана свободно. 

Изображение: https://www.instagram.com/chrisnenkov/
https://www.instagram.com/tattstoner.backup/
https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР