Актьорът се хранел по 8 пъти на ден, за да

...
Актьорът се хранел по 8 пъти на ден, за да
Коментари Харесай

Колин Фарел неузнаваем като китоловец-психопат

Актьорът се хранел по 8 пъти дневно, с цел да успее да влезе в ролята
Колин Фарел е неразпознаваем в нова роля. Той си партнира с Джак О`Конъл в новия сериал „ Северни води “, основан на едноименния разказ на Иън Макгуайър.

Сериалът споделя историята на китоловна лодка от 19-ти век, плаваща в Арктика с палач на борда. Действието се развива във Англия и водите на Арктика пред 1859.

Сериалът ни споделя историята на Патрик Съмнър (О`Конъл), някогашен боен хирург, който се подвизава като доктор на кораба по време на арктичната китоловна експедиция. На кораба той среща майстора на харпуна - Хенри Дракс (Фарел), палач, чиято липса на морал му оказва помощ да оцелее в бруталната действителност в света.

По-голямата част от фотосите са протекли на север от архипелага Свалбард, като актьорският състав и екипажът съвсем от самото начало са били във водите на Северния ледовит океан.

За да претвори голямата фигура на своя воин Дракс, Колин Фарел е вдигал огромни тежести и е нараснал храненията си до 8 дневно. Той не се е съветвал с треньор, а е основал собствен личен режим, откакто проучил остарели фотоси на викториански боксьори и докери.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР