Актьорът с медицинско образование не ще и да чуе за

...
Актьорът с медицинско образование не ще и да чуе за
Коментари Харесай

Наум Шопов-младши изненадващо: Не искам повече деца!


Актьорът с здравно обучение не ще и да чуе за още едно бебе

Наум Шопов – младши, който има 3-годишна щерка  Амая от годеницата си Теа Минкова, не мисли за други наследници.

 

Не единствено той, а и Теа неведнъж са отбелязвали, че не възнамеряват повече бременности. Водещият на „ Ергенът “ е безапелационен, че имат едно дете и то им е премного. На този стадий от живота си артистът с здравно обучение не ще и да чуе за още едно бебе

 



Макар да приключи медицина, Наум я заряза и все още се изявява като артист, тв водещ и инфлуенсър. Към днешна дата е с половинката си в Дубай, където снима нов филм на режисьора Ники Илиев, който е въодушевен от същинска история на параолимпиеца Михаил Христов, който печели първия си орден на интернационално съревнование и усъвършенства европейския връх по скок на дължина.

 

Наум Шопов-младши и жена му рядко вървят на почивки в чужбина, защото не желаят да вадят пари от личния си джоб. Като инфлуенсъри, те са привикнали да изследват всичко на облага. Припомняме, че през есента Шопов замъкна цялата си рода в Турция, където се снимаше „ Ергенът “.

 

Откакто се изявява като инфлуенсър обича да получава всевъзможни екстри в подмяна на реклама. Мълвата носи, че даже е отсрочил сватбата си, защото не се е намерило заведение, което да спонсорира празничната гощавка.

 

Шопов показа, че оставя медицината на назад във времето и за момента няма проекти да работи като доктор. Очевидно е решил, че инфлуенсърството е надалеч по-леко занятие, а и също така много по-доходоносно, по тази причина е зарязал сложната докторска специалност.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР