Актьорът, предприемач и политик Арнолд Шварценегер е почетен гост на

...
Актьорът, предприемач и политик Арнолд Шварценегер е почетен гост на
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер в Мюнхен: Направихте се зависими от Русия

Актьорът, бизнесмен и политик Арнолд Шварценегер е почетен посетител на церемонията по откриването на тазгодишния панаир за стартъпи Bits & Pretzels в Мюнхен, Германия. Присъстващите регистрират сложни за промишлеността години след пандемията и във времена на война, и висока инфлация.
 
" От супер лято се плъзнахме непосредствено към студена зима ", разказват уредниците обстановката. Но тя е такава и за доста от създателите на стартъпи в залата, предава немският N-TV.
 
В речта си Шварценегер споделя, че за него е чест да бъде уводен оратор след Барак Обама през 2019 година " Те просто желаеха да се уверят, че едната година ще приказва демократ, а другата - републиканец ", споделя през смях някогашният губернатор на американския щат Калифорния.
 
" С помощта на повече нуклеарна сила Германия ще има доста по-малък проблем ", споделя Шварценегер. При повреди в атомни електроцентрали до момента в света са починали към 5000 души. Шварценегер е уверен, че всяка година вследствие на потреблението на въглища и изкопаеми горива умират доста повече хора.
 
В края на речта си холивудската звезда Арнолд Шварценегер даде обещание: " I`ll be back ". (в превод от британски " Ще се върна ", бел. ред.).
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР