Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил измамен от индийска

...
Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил измамен от индийска
Коментари Харесай

Пиърс Броснан твърди, че бил измамен от индийска компания

Актьорът Пиърс Броснан твърди, че е бил излъган от индийска компания , произвеждаща дъвчащи освежители за уста със наличие на тютюн, които е бил нает да популяризира, предадоха ТАСС и Контактмюзик.
 
64-годишната звезда, позната най-много с превъплъщенията си в облика на Джеймс Бонд сред 1995 година и 2002 година, упрекна компанията, откакто индийските управляващи желаеха от него пояснение за какво е рекламирал " Пан Бахар ", в който има тютюн. Броснан сподели, че марката производител " Ашок енд Ко " не го е уведомил за евентуално рисковата природа на артикул а.

 
Скандалът с присъединяване на артиста се развихри още през 2016 година, когато индийските медии и общност възроптаха против звездата поради появяването му в рекламен клип на локална компания, произвеждаща " пан масала " - дъвчаща примес, която съдържа тютюн и се предлага под разнообразни търговски названия на пазара.
 
Според законите в Индия, всички реклами на тютюневи произведения са неразрешени , в случай че не са в местата, където те се продават. Забранено е и рекламирането на тютюн с присъединяване на кинозвезди и други известни персони.
 
Официалните представители на Броснан увериха управляващите, че той е прекратил всички връзки с компанията, която преди отхвърляше, че продуктите ѝ съдържат тютюн. Те дадоха отговор, че артистът е подготвен да им сътрудничи при битката срещу нездравословния артикул.

 
Холивудската звезда, чиято първа брачна половинка, австралийската актриса Касандра Харис , умря от рак през 1991 година, сподели, че изпитва " най-искрена обич и обвързаност към Индия и нейния народ ".
 
" Никога нямаше да се съглася да популяризирам артикул в Индия, който е рисков за здравето на някого ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР