Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и

...
Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и
Коментари Харесай

Флирт между актьора Петър и красивата Моника във Фермата

Актьорът Петър, който се изживява като водач в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в клопката си красивата Моника. Флиртът сред участниците се разгоря, до момента в който лежаха по бански на шезлонгите в стопанството. Петър, който одеве навърши 43 години, се разнежи, откакто разбра, че Моника е единствено на 28 година

" Детенце благо, сладко ", прошепна ѝ той и стартира да я гали по голото коляно.

Докато повърхностно обсъждаше годината ѝ на раждане - 1994-а, през която България стигна до четвъртото място на Световното по футбол, артистът пропълзя с пръсти към бедрото на Моника, написа Woman.bg.

В отговор сексапилната участничка примижа от наслаждение и стартира да го гали по вътрешната страна на ръката. В идващите часове двамата не се отлепиха един от различен. Моника, която е софтуерен инженер, обаче стартира да се тормози от напиращите усеща.

" Недей да си мислиш, че това е цирк от моя страна. Не го мисли, чувствай го, живей го! ", окуражи я Петър. " Още не съм влюбена, само че виждам по какъв начин се пущам надолу по пързалката. Попитах го дали е самичък. Доколкото разбрах, няма взаимоотношения на открито, само че няма по какъв начин да съм сигурна ", показа Моника със съотборничка от зеления отбор " Елбетица ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР