Актьорът Педро Паскал се готви за нова хитова роля -

...
Актьорът Педро Паскал се готви за нова хитова роля -
Коментари Харесай

Педро Паскал влиза в новия Гладиатор на Ридли Скот

Актьорът Педро Паскал се готви за нова хитова роля - този път в продължението на паметния " Гладиатор " на режисьора Ридли Скот.

Филмовият уебсайт Deadlinе разкрива, че Паскал е във " финални договаряния " за присъединение към кастинга, който към този момент дава поръчки за много сериозна продукция.

В основните функции влизат Пол Мескал (известен от сериала Normal People и номиниран за " Оскар " за Aftersun през 2023), Бари Киогън (номиниран за " Оскар " за ролята си в " Баншите от Инишерин " ), Дензъл Уошингтън, Джоузеф Куин (Stranger Things), и Кони Нилсен, която играеше и в истинската историческа драма от 2000 година

Първият " Гладиатор " с Ръсел Кроу завоюва 5 награди " Оскар " - в това число за най-хубав филм на годината.

За Педро Паскал това е следващ сполучлив кариерен ход в последните години. 48-годишният артист, роден в Чили, направи огромния си пробив с присъединяване си в четвъртия сезон на Game of Thrones по HBO. По-късно той си завоюва роля в Narcos на Netflix, а през 2019 стана основно настоящо лице в The Mandalorian по претекстове от вселената на " Междузвездни войни " - сериалът, с който потегли Disney+ и скоро ще се завърне с трети сезон.

Най-силната продукция с негово присъединяване си остава The Last of Us по HBO, който към този момент се готви за втори сезон.

Наскоро Паскал се снима и в късометражния уестърн на Педро Алмодовар Strange Way of Life дружно с Итън Хоук, а до края на годината ще го гледаме в (поне) още два кино лентата - независимия режисьорски дебют на Итън Коен Drive-Away Dolls с Мат Деймън, както и в драмата Freaky Tales на режисьора Анна Боден.

Засега съответната роля на Педро Паскал в " Гладиатор 2 " не е известна. Сюжетът този път ще наблюдава историята на Луциус (Пол Мескал) - племенник на император Комод (който се играеше от Хоакин Финикс в първата част).

Очаква се " Гладиатор 2 " да излезе по кината през ноември 2024.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР