Актьорът Павел Иванов е познат у нас като новият Стефан

...
Актьорът Павел Иванов е познат у нас като новият Стефан
Коментари Харесай

Новият Стефан Данаилов ще става баща, ето коя е майката

Актьорът Павел Иванов е прочут у нас като новият Стефан Данаилов. Той взе участие в известния сериал " Татковци ", където е баща. По подигравка на ориста той ще става татко и в действителния живот.

Годеницата му е надарената балерина от Музикалния спектакъл Марина Стоилова, тя е бременна и напълно скоро се планува да излезе в майчинство.
                             

Бебето, което е напът, ще бъде първо за Павел Иванов и Марина Стоилова. Двойката е дружно от години, а се сгоди при започване на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. Все още не се е чуло да са вдигали женитба, само че това не пречи напълно скоро да станат родители. 

Най-вероятно е сватбата да бъде след раждането на бебето, защото булката най-вероятно би желала да каже „ Да! “ в рокля, с която да подчертае идеалната си фигура. Не е изключен и разновидността бъдещите родители първо да подпишат със скромна гала, а след време да вдигнат охолно празненство, както в последно време е съвременно измежду звездите.
                             

Успоредно с подготовката за развъждането на бебето артистът работи и по филм за футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди. Той е бил определен да изиграе ролята на огромния състезател, поради която е свалил цели 13 кг в рамките единствено на 20 дни. За положителната му форма от самото начало се е грижила неговата избраница, която не му разрешавала и ден без подготовка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР