Актьорът от Здрач“ и годеницата му Тейлър Доум си казаха

...
Актьорът от Здрач“ и годеницата му Тейлър Доум си казаха
Коментари Харесай

Звездата от Здрач Тейлър Лаутнър се ожени

Актьорът от „ Здрач “ и годеницата му Тейлър Доум си споделиха „ Да “ на красива гала в Калифорния, в петък вечерта, тъкмо една година откакто се сгодиха, написа „ Дейли мейл “.

На церемонията Тейлър Доум е превъзходна в бяла рокля с дантелено покритие и брачен воал, закрепен на златните ѝ кичури.

Тейлър Лаутнър не ѝ отстъпва по величие, облечен в черен смокинг и блестящ от благополучие до обичаната си, написа vesti.bg.

Taylor Dome and Taylor Lautner wed in California winery
— Karl Elias (@KarlElias13)

Двойката се среща през 2018 година и стартират да се срещат през същата година. Почти незабавно те оповестяват, че са дружно с обява в Instagram.

Преди година Лаутнър предложи брак на приятелката си на 11 ноември 2021 година Той разгласява фотография на момента в своя Instagram, с цел да я види светът, с надпис „ И тъкмо в този момент всичките ми стремежи се сбъднаха “.

Актьорът преди този момент излизаше с няколко други фигури от развлекателната промишленост и беше в краткотрайна връзка с Тейлър Суифт, която стартира и завърши през 2009 година

Наскоро Лаутнър разкри, че тогавашната му избраница, ще одобри неговото фамилно име, когато се оженят, което ще направи името ѝ също Тейлър Лаутнър.

В изявление за „ Шоуто на Кели Кларксън “, Тейлър се засмя на обстоятелството, че ще имат едно и също име, откакто се оженят.
„ Ние безусловно ще бъдем еднакъв човек. “, сподели артистът на Кели, преди да признае, че „ доста хора “ употребяват „ момче Тей “ или „ момиче Тей “, когато се пробват да избегнат комплициране, обръщайки се към двойката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР