Актьорът от Терминатор“ е сред хората, за които е приоритет

...
Актьорът от Терминатор“ е сред хората, за които е приоритет
Коментари Харесай

Терминаторът като Дядо Коледа: Арнолд Шварценегер дари подаръци в младежки център в Ел Ей

Актьорът от „ Терминатор “ е измежду хората, за които е приоритет да подаряват време и дарове на нуждаещи се деца в младежкия център по време на Коледа и Ханука.

Във видео, което разгласява на страниците си в TikTok и Instagram, някогашният губернатор на Калифорния изясни по какъв начин е бил въодушевен да се отдаде по време на празниците, откакто хора от Gold`s Gym общително го поканиха на тяхното празнично празненство, когато той беше нов преселник, живеещ в Съединени американски щати. „ Когато пристигнах в тази страна, моите другари от Gold`s Gym имаха страхотна Коледа и ме поканиха у тях. Беше фантастично. Дадоха ми коледни дарове и имаха това красиво коледно дърво и се почувствах толкоз привързан тук, в Америка, макар че бях чужденец и преди малко бях пристигнал в тази страна “, спомня си той за скъпия спомен.

76-годишният Арнолд Шварценегер оказа помощ за разпространяването на насладата от празниците, като подари времето си и голям брой дарове, които да бъдат раздадени на деца в потребност в младежкия център Hollenbeck в събота. „ Никога няма да не помни този тип добрина и приобщаване и по тази причина желаех да направя същото, когато имах парите “, добави той. „ Ето за какво през последните 30 години пристигам в младежкия център и подарявам дарове “, показа звездата от „ Ченгето от детската градина “. „ Кара ме да се усещам добре, че мога да споделя тази добрина и да въодушевявам други хора да създадат същото “.

Шварценегер разговаряше с именития първенец по бокс Шугар Рей Леонард, който също присъстваше на благотворителното събитие.

Младежкият център Hollenbeck и други сходни в Лос Анджелис имат за цел да оказват помощ за „ основаване на благоприятни условия за младежи от града да вземат участие в спортни, просветителни, културни и стратегии за обогатяване на общността посредством създаване на убеденост и самочувствие у днешните младежи за по-светло на следващия ден “, както гласи уебсайтът на организацията с нестопанска цел. Празничното събитие включваше и доста занимания, снежни индивиди, музика и занимателни действия — да не приказваме за появяването на Мини Маус и други типичен герои на Дисни и супергерои.

Миналата Коледа близо 10 000 играчки бяха раздадени по време на годишното събитие Miracle On 1st Street.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР