Актьорът от Stranger Things Ноа Шнап потвърди през юли това,

...
Актьорът от Stranger Things Ноа Шнап потвърди през юли това,
Коментари Харесай

Голямото признание на един от актьорите в Stranger Things

Актьорът от Stranger Things Ноа Шнап удостовери през юли това, което всички почитатели на сериала от дълго време подозирахме - че неговият воин Уил Байърс в действителност е гей.

Сега обаче Ноа прави още разкрития. 18-годишната звезда от Stranger Things признава, че е гей във видео в TikTok. В клипа артистът синхронизира устните си с аудио клип, който споделя: " Знаете ли какво в никакъв случай не е било? Толкова съществено. Никога не е било толкоз съществено. Честно казано, в никакъв случай няма да бъде толкоз съществено. "

Над видеото Шнап написа: " Когато най-сетне споделих на приятелите и фамилията си, че съм гей, откакто бях изплашен в продължение на 18 години, всичко, което споделиха, беше " ние знаем. " "

I guess I’m more similar to will than I thought

" Предполагам, че наподобявам повече на Уил, в сравнение с си мислех ", озаглави той клипа, имайки поради своя воин Уил Байърс от хитовия сериал на Netflix.

През четирите сезона на сериала почитателите неведнъж задаваха въпроса дали Уил е гей, като някои даже подлагаха на критика сериала, че не е категорично показал видимо очевидното по-рано.
 Running Up That Hill, Кейт Буш, Billboard, Stranger Things и песента, която e на върха на две международни музикални ранглисти
Коя е най-слушаната ария това лято

Парчето на Кейт Буш няма конкуренция

През юли Шнап се обърна към половата ориентировка на Уил, потвърждавайки, че младежът изпитва сантиментални усеща към най-хубавия си другар Майк (Фин Волфхард).

" Очевидно това беше намекнато в първи сезон: Винаги го е имало, само че в никакъв случай не сте знаели, " Дали просто той пораства по-бавно от приятелите си? ", сподели Шнап пред Variety. " Сега, когато той порасна, го направиха доста действително и явно. Сега е 100% ясно, че той е гей и в действителност обича Майк. "

Това сигурно изглеждаше задоволително ясно на феновете във финала на четвърти сезон, изключително по време на една сцена, в която Уил приказва с Майк за компликациите да се чувстваш " друг ". По-късно той има прям диалог с брат си Джонатан (Чарли Хийтън), където Джонатан се появи, с цел да предложи поддръжката си на Уил, без въобще да произнесе думите: " Знам, че си гей и аз съм тук ", напомнят от People.
 Stranger Things, Squid Game, Netflix и съумя ли четвърти сезон на сериала да усъвършенства върха по гледаемост
Провали ли се Stranger Things

Отговорът към този момент е явен

" Джонатан му приказва кодирано ", сподели Шнап. " Това е просто идеалният метод да кажеш на някой като Уил, че го е грижа за него и че го приема без значение от всичко. Мисля, че беше в действителност потребно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР