Актьорът от Шоуто на Слави Краси Радков ще се пусне

...
Актьорът от Шоуто на Слави Краси Радков ще се пусне
Коментари Харесай

Краси Радков удари в земята Преслава и Фики! Вижте как

Актьорът от „ Шоуто на Слави ” Краси Радков ще се пусне публично в чалгата, където участва от най-малко година. Комикът към този момент стремително записва песни по комбинация на Евгени Димитров - Маестрото, с които се надява да цялостни кръчми и нощни заведения в подмяна на вкусен хонорар. Цената му на час е 2500 лв..

Същата сума прибира и мустак №1 в родната чалга Милко Калайджиев. Близо 3 години Краси е на повикване от ресторантьори и кръчмари, откакто Слави Трифонов реши да продава актьорите си като фолкпевици. Срещу порядъчен хонорар всеки комедиант от шоуто му може да бъде нает за конферансие на авансово готова стратегия или да изнесе своя лична. Най-голям интерес има точно към Краси Радков, който стремително обикаля оборотни фолкклубове.

Според осведомени Дългия взимал част от приходите. Засега. Проверка на " България през днешния ден " сподели, че в " Пайнер " има трима артисти, които взимат колкото Краси. Единият е Милко Калайджиев, другите - Нелина и Тони Дачева. 2500 лв. е хонорарът и на сръбската звезда Бобан Здравкович. Очевидно мераците на Краси са програмата му да се разнообрази още повече, с което респективно да се усилят и участията му. Ресторантьори обаче регистрират предостатъчно, че така наречен актьорски вечери в заведенията им се радват на надалеч по-голяма посещаемост, в сравнение с гостуването на звезди от ранга на Преслава и Фики.

На всичкото от горната страна им излиза и в пъти по-евтино, защото певица и артист на годината на " Пайнер " взимат надлежно 7 и 5 бона на час. Присъствали на присъединяване на Краси Радков споделят, че от сцената в типичния си жанр той не стопира да ръси цветущи и каруцарски цинизми, а облиците на Баба Вуна и Шишо Бакшишо в дребните часове на нощта вдигали настроението доста повече от деколтето на която и да било чалга дива, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР