Актьорът от От здрач до зори“ Дани Трехо не може

...
Актьорът от От здрач до зори“ Дани Трехо не може
Коментари Харесай

Дани Трехо за откриването на първия си международен ресторант, „където пазаруваха Бийтълс“

Актьорът от „ От здрач до зори “ Дани Трехо не може да бъде по-развълнуван от вероятността да отвори ресторант за тако в Лондон.

Той прекарва известно време в Обединеното кралство, когато снима кино лентата Muppets Most Wanted от 2014 година, където играе ролята на пандизчия дружно със звездата от Goodfellas Рей Лиота.

„ Аз и Рей Лиота – благослови душата му – когато бяхме в Лондон, имахме подобен гърмеж. Всеки ден беше занимателен, ” сподели 79-годишният Трехо пред осведомителната организация PA.

Част от кино лентата е сниман в Оксфорд, откъдето Трехо взе пуловер, на който пишеше, че е ходил в университета. „ От време на време някой щеше да каже: „ Ходил си в Оксфорд?! “, сподели той през смях.

Звездата от „ Отчаяно и мачете “ Трехо също си спомня по какъв начин е ходил на пазара на Портобело Роуд в Западен Лондон с Лиота, който умря през 2022 година

„ Те имат към 50 пазара на едно място – ние полудяхме. Портобело е единственото място, което съм виждал по-претъпкано от Венис Бийч в неделя, ”...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР