Актьорът от Coronation Street Питър Аш остави феновете на сериала

...
Актьорът от Coronation Street Питър Аш остави феновете на сериала
Коментари Харесай

Питър Аш от Coronation Street говори за напускането на сапунената програма на ITV, докато споделя актуална информация за бъдещето на Пол

Актьорът от Coronation Street Питър Аш остави почитателите на сериала да гадаят, до момента в който предлага настояща информация за бъдещето на Пол Форман.

Пол изживява последните си месеци и имаше някои сърцераздирателни подиуми, до момента в който той продължава да се изправя лице в лице с диагнозата Болест на моторните неврони. Наскоро брачният партньор му Били Мейхю откри, че Пол скрито е възнамерявал да постави завършек на живота си, откакто предложи на Тод Гримшоу, че желае да направи избора, когато му пристигна времето - и нещата се объркаха.

Актьорът театралничи за огледално селфи от неговата съблекалня и показа крайния резултат с почитателите си, преди да каже: „ Първи ден още веднъж на работа! Още не съм приключил историята на Пол. “ Снимката показваше Питър, облечен в компактен плетен пуловер с ремък за ITV към врата. Не лиши доста време почитателите и почитателите му да отговорят със известия в секцията за мнения.

Един му сподели: „ Иска ми се историята на Пол да не приключва с точка. Ти си свръхестествен, невероят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР