Актьорът от Casualty Дерек Томпсън разказа за времето си като

...
Актьорът от Casualty Дерек Томпсън разказа за времето си като
Коментари Харесай

Дерек Томпсън от BBC Casualty признава, че Чарли Феърхед е трябвало да напусне преди години

Актьорът от Casualty Дерек Томпсън описа за времето си като Чарли Феърхед и по какъв начин е трябвало да напусне драмата преди години.

Докато почитателите нетърпеливо чакат да видят дали Чарли оцелява, 75-годишният артист, последният автентичен артист от сериала, който започва на 6 септември 1986 година, споделя, че последните му подиуми бележат края на една епоха. Дерек призна, че е изпитал „ засилени страсти “, до момента в който снима излизането си, разкривайки: „ Чарли бърка и прави неточност, за която заплаща ужасна цена. Миналия уикенд пациентът беше в неразбория и Чарли се опита да не загуби своя манталитет, само че в последна сметка той застана на неверната страна на индивида. Както всички видяха, всичко приключи с намушкването му. "

" Не желая да го скапвам, като споделям дали е оживял или не, само че всичко се ускори, когато снимах последните си подиуми “, добави Дерек. „ Чувствах се като един от тези огромни прочувствени моменти в живота ви, като раждането на дете или вашата женитба. “ Шокиращата офанзива е част от сюжет, който Дерек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР