Актьорът Ненчо Балабанов яхна гребена на вълната през 2015 г.

...
Актьорът Ненчо Балабанов яхна гребена на вълната през 2015 г.
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов: Прекрасно е да споделяш живота си с любим човек

Актьорът Ненчо Балабанов яхна гребена на вълната през 2015 година с рубриката му „ faceБойко “ и присъединяване му в „ Като две капки вода “.

 

Именно по този начин пред феновете се разкри големия му имитаторски гений и към днешна дата феновете му наброяват цяла войска. Той пък не стопира да ги радва с нови планове, някои от които театрални.

 

След като на 24 септември подписа брак с Катрин, отбелязва, че е доста добре и добавя, че не е ужасно да си женен. Дори окуражава хората, които се опасяват да създадат тази крачка, разкривайки, че е прелестно да споделяш живота си с обичан човек. Двамата с Катрин са щастливи, че са сключили брак и считат, че той е подсилил в допълнение връзката им. Така  че всичко му е прелестно на Ненчо Младоженчо, както се майтапят с него сътрудниците му в Капките.

 

По отношение на шестдневната им отмора в Париж, Балабанов отбелязва, че това е било единствено подготовка за меден месец. Тя е била и сватбеният им подарък от техни близки. Същинският им меден месец бил в края на януари на същинско райско място. Категоричен е, че огромната обич дава криле и тя е най-верният път, мотиватор за всичко, което човек прави. За себе си споделя, че е доста въодушевен от това, което му се е случило.

 

Дори е подготвен да стане татко за повторно. Категоричен е обаче, че фактът, че е фамилен никога не може да го промени към по-лошо. Напротив – може единствено да го направи по-добър човек.

 

17-годишният му наследник Богомил е в доста положителни връзки с новата му брачна половинка Катрин. Двамата се схващат от момента, в който се срещнали. Родителите и на Ненчо и на Катрин се радват на любовта им и им стискат палци постоянно да се обичат по този начин.

 

След месец ще навърши 43 години, само че към момента не може да повярва, че е на толкоз, тъй като се усеща като на 22. Предполага, че чувството му за младост се дължи на желанието му да бъде доста здрав и да пращи от сила, да се движи и да спортува. Очаква с неспокойствие да се затопли времето, с цел да яхне мотора си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ненчо Балабанов актьор Катрин Русева Любов сватба меден месец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР