Актьорът Майкъл Фасбендър, прочул се с ролята на Стив Джобс

...
Актьорът Майкъл Фасбендър, прочул се с ролята на Стив Джобс
Коментари Харесай

Стив Джобс крие Лара Крофт у нас! Фенове ги щракнаха в софийски ресторант

Актьорът Майкъл Фасбендър, прочул се с ролята на Стив Джобс в биографичния филм за съоснователя на Епъл, крие у нас красивата си брачна половинка Алисия Викандер, която изигра Лара Крофт след Анджелина Джоли, разбра HotArena.

От края на юли двамата са в София поради неговото присъединяване във кино лентата „ Кунг Фюри 2 “. За разлика от сътрудниците си, които са настанени в хотел, Майкъл е поискал да му бъде наета частна къща в края на града. Именно в нея прекарва по през целия ден времето си 30-годишната шведска актриса и танцьорка, за която Фесбендър се ожени през 2017 година, писа „ Телеграф “.

Когато свърши по-рано, 42-годишният немец съумява да изведе брачната половинка си на вечеря. Именно в ресторант в центъра на София двамата бяха уловени и щракнати от почитатели. Снимките са от 11 август, само че са оповестени три дни по-късно в Туитър от обожател на артиста.  

Двамата са били без защита и евентуално по тази причина за дегизиране Алисия  е употребила слънчеви очила,  а Майкъл – шапка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР