Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си

...
Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си
Коментари Харесай

Матю Пери се събуждал с изпражнения по лицето, заради предозиране с опиати

Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от персоналния си живот, които написа в книга. В биографията си той споделя по какъв начин му се е наложило да употребява колостомична торбичка, до момента в който се възвръща от спукването на дебелото си черво заради предозиране с опиати, на 49-годишна възраст през 2018 година

Пери, прочут в целия свят като Чандлър от „ Приятели “, носил колостомична торбичка в продължение на девет месеца и му бил даден единствено два % късмет да оцелее, откакто прекарал две седмици в кома на животоподържащи апарати.

В ново изявление за GQ Пери даде фрагмент от идните си записки “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing ”, в които той си спомня по какъв начин се е събуждал „ затрупан със личните си изпражнения по 50-60 пъти “. „ Имах л**** по цялото си лице, по цялото тяло, в прилежащото легло. Когато се случи би трябвало да имате медицински сестри към себе си “, изясни той, съобщи " Телеграф ".

За негов смут, когато пристигнал моментът да отстрани колостомичната торбичка, се оказало, че интервенцията е била несполучлива и трябвало да му бъде направена илеостома ( намеса, при която се прави дребен отвор на външната част на корема, откъдето се извежда и прикрепя края на тънкото черво, бел. ред.)

Скоро по-късно обаче му била направена нова интервенция, с която казусът бил решен. „ Много съм признателен, тъй като лекарите ми помогнаха да остана жив. Но би трябвало да пребивавам живота си 24/7 с всички тези белези ”, призна Пери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР