Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си

...
Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си
Коментари Харесай

Матю Пери се събуждал с изпражнения по лицето от предозиране с опиати

Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от персоналния си живот, които написа в книга. В биографията си той споделя по какъв начин му се е наложило да употребява колостомична торбичка, до момента в който се възвръща от спукването на дебелото си черво заради предозиране с опиати, на 49-годишна възраст през 2018 година

Пери, прочут в целия свят като Чандлър от „ Приятели “, носил колостомична торбичка в продължение на девет месеца и му бил даден единствено два % късмет да оцелее, откакто прекарал две седмици в кома на животоподържащи апарати.

В ново изявление за GQ Пери даде фрагмент от идните си записки “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing ”, в които той си спомня по какъв начин се е събуждал „ затрупан със личните си изпражнения по 50-60 пъти “. „ Имах л**** по цялото си лице, по цялото тяло, в прилежащото легло. Когато се случи би трябвало да имате медицински сестри към себе си “, изясни той.

За негов смут, когато пристигнал моментът да отстрани колостомичната торбичка, се оказало, че интервенцията е била несполучлива и трябвало да му бъде направена илеостома ( интервенция, при която се прави дребен отвор на външната част на корема, откъдето се извежда и прикрепя края на  тънкото черво, бел. ред.)

Скоро по-късно обаче му била направена нова интервенция, с която казусът бил решен. „ Много съм признателен, тъй като лекарите ми помогнаха да остана жив. Но би трябвало да пребивавам живота си 24/7 с всички тези белези ”, призна Пери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР