Актьорът Мат Деймън е отказал голяма роля в Холивуд, която

...
Актьорът Мат Деймън е отказал голяма роля в Холивуд, която
Коментари Харесай

Защо Мат Деймън отказа роля в блокбъстър, която е можела да му донесе $250 млн.?

Актьорът Мат Деймън е отказал огромна роля в Холивуд, която е можела да му донесе над 250 млн. $. Това признава самият той в ново изявление пред американската телевизия CNN.

През 2009 година Деймън е получил предложение да изиграе основната роля във кино лентата " Аватар " (Avatar) на режисьора Джеймс Камерън, като настрана получи и % от приходите на продукцията.

" Беше нещо в сходен ужасяващ размер ", майтапи се артистът, като по негови сметки, в случай че е приел работата е можел да получи близо 250 млн. $.

" Сигурен съм, че това е най-голямата сума пари, която артист в миналото е отказвал ", показва той.

Деймън изяснява, че е бил задължен да приключи продукцията на поредицата " Борн ", в която участваше сред 2002 и 2016 година, и не е желал да изостави плана, с цел да отиде да снима " Аватар ".

В последна сметка основната роля във кино лентата отива при Сам Уортингтън, а в актьорският състав влизат още Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Джоел Дейвид Мур и Мишел Родригес. Впоследствие " Аватар " чупи върхове и се трансформира в най-касовия филм на всички времена, като от премиерата си през 2009 година до момента е спечелил близо 3 милиарда $.

Дългоочакваното продължение " Аватар: Пътят на водата " излезе предходната година и е третият най-печеливш филм в историята с доходи от 2,3 милиарда $ за целия си живот. Втората част от сагата се подрежда след " Аватар " и " Отмъстителите: Краят " (Avengers: Endgame), който е събрал близо 2,8 милиарда $ от излизането си през 2019 година

Въпреки че това наподобява като решение, което може дълго време да го преследва, Деймън споделя, че го е превъзмогнал и се оправя добре и без да е част от хитовата поредност на Камерън. Последният план на артиста е във военната сага на режисьора Кристофър Нолан - " Опенхаймер ", чиято премиера се случи този петък.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР