Актьорът Мариан Вълев-Куката в момента е в Москва на един

...
Актьорът Мариан Вълев-Куката в момента е в Москва на един
Коментари Харесай

Куката преследва Анджелина Джоли в Москва, тя го отряза

Актьорът Мариан Вълев-Куката сега е в Москва на един от влиятелните кинофестивали в света. Още на тръгнева от България той се зарече, че ще направи всичко допустимо да се запознае с Анджелина Джоли, а за какво да не я предложения да взе участие в идващия му филм.

Няколко дни обичаният артист обикаля към аления килим с вярата да зърне огромната холивудска звезда. В един то дните ксъметът му се усмихнал и Джоли пристигнала с целия си искра. А Куката не се посвенил да отиде при нея и да я заприказва.

За негово голямо страдание обаче Анджелина се оказала прекомерно надута и не му обърнала внимание. Това по никакъв метод не отекчило нашенеца, който пусна лайф и сподели: " Майната й на Анджелина, на 3,4 и 5 май ще съм на Halkidiki Adventure ". 

Актьорът от " Под прикритие " мощно се надявал тя да се появи на прожекцията на неговия филм " Лошо момиче ". Това е второто присъединяване на " дебютния филм на Куката на интернационален кино конгрес, след " София филм фест “, където продукцията бе едно от 10-те заглавия в специфичната селекция " Ново българско игрално кино “, написа Блиц.

В Москва филмът на публичната медия още веднъж е измежду извънредните прожекции отвън конкурсната стратегия в категорията Films Around the World, в която ще бъдат показани продукции от Македония, Мексико, Китай, Япония, Съединени американски щати, Франция, Индия, Ирландия и други. Международният кинофестивал в съветската столица, чийто президент е популярният съветски режисьор, сценарист, артист и продуцент Никита Михалков, е вторият най-стар кино фестивал в света след Венецианския. За първи път Московският интернационален кино фестивал се организира през 1935 година, а от 1959 година се трансформира в годишно събитие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР