Актьорът Мариан Бачев изненадващо обяви, че вдига сватба с майката

...
Актьорът Мариан Бачев изненадващо обяви, че вдига сватба с майката
Коментари Харесай

Един от актьорите на Слави изненадващо обяви, че вдига сватба

 Актьорът Мариан Бачев изненадващо разгласи, че подвига женитба с майката на двете си дъщери Милена след 20 години взаимен живот. Двамата решили да отбележат годишнината, като най-накрая се врекат пред Бога и закона, макар че са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Бачев, който довечера ще играе Чарли Чаплил в мюзикъла на Варненската опера в НДК, постоянно е споделял, че зад триумфите му стои Милена.

Има факсимиле, че зад всеки съумял мъж седи по една интелигентна жена, което е доста правилно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, постоянно нещата ти няма да вървят. Милена основава уют и ме кара да се усещам постоянен, с цел да мога да работя и да се грижа за фамилията ни. С нея сме от 15 години дружно.

Всички споделят: " Ей, ти имаш две деца! ", а аз давам отговор: " Да, освен това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са инцидентни. Тя е по-търпеливата, прави повече взаимни отстъпки. Актриса е и умее да демонстрира схващане за неща, които съм претърпял денем ", изяснява загадка на взаимния си живот Бачев, представен от Хотнюз.

Артистът, който продължава да се изявява в " Шоуто на Слави " ще се венчае за Милена следващата година, даде обещание той в изявление за bTV. Шаферки сигурно ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР