Актьорът Малин Кръстев заяви в ефира на предаването На кафе

...
Актьорът Малин Кръстев заяви в ефира на предаването На кафе
Коментари Харесай

Малин Кръстев: Унижението е голямо, съжалявам

Актьорът Малин Кръстев съобщи в ефира на предаването " На кафе " по " Нова телевизия ", че някои хора не почитат труда на хората, които се грижат за съхранението на българската просвета.

" Непрекъснато ми липсва домът. За толкоз години в киното и театъра все сме на път. Ходим като емисари в тая страна и се опитваме да има някаква просвета и най-малко да съхраним качеството на българския език, на българската просвета, макар че едни хора се вършат, че ги няма. Да, унижението е огромно, скърбя ", сподели той очевидно сърдит.

Кръстев бе номиниран е за две награди " Аскеер " тази година и взе за основна мъжка роля. " Много е прелестно да оценят труда ти. Две номинации. Всяка година трудът ми е оценен, което е прелестно - благодаря на сътрудниците от театъра " Българска войска ", че толкоз години не стопират да вършат този сценичен празник. Всеки от нас си влачи основната роля в живота. Номера е да намериш правилни сътрудници в живота, които са други основни функции и да извършите тези симбиози като в една испанска пиеса. При нас няма второстепенни функции. Не желая да бъда основната роля, а да намеря правилния сътрудник, с който можем да изживеем парадоксално този живот, а не битово. Концентрацията на сцената е една, а в киното е напълно друга. Това е част от актьорската ни работа. По време на Ковид съумях да снима четири кино лентата. Дълго време отказвах да вляза в огромни формати и сериали, тъй като в действителност е доста трудоемко. А в този момент до октомври би трябвало да приключим първи сезон на сериал, който снимаме във Видин и е 42 серии. Не съумях да откажа на прелестния Мартин Макариев, а и Жоро Тенев като сценарист наклони още везните да вземам участие в сериала " С река на сърцето ", призна той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР