Актьорът Любо Нейков свали сушениците и луканките от двора на

...
Актьорът Любо Нейков свали сушениците и луканките от двора на
Коментари Харесай

Любо Нейков е тотално променен, след огромните здравословни проблеми от месеци е...

Актьорът Любо Нейков смъкна сушениците и луканките от двора на къщата в Червен бряг и се приготви да посреща Коледа с другари и родственици. Въпреки това артистът съблюдава прецизна диета, която да му помогне да отслабне, написа hotarena.net. Празниците се оказаха огромно прелъщение за Нейков, който съвсем цяла година суши месо, което собственоръчно е приготвил. Той е огромен занаятчия на скарата и на всичко месно, а постоянно води и договарянията на цялостна маса.

„ Обичам табиетите—ей по този начин, да си седна на масата, да сложим храна, да пийнем, всичко да има. Богато да е, пък когато подписваме значими неща, отново да е цялостно на масата. Така обичам”, споделя на всички Нейков.

Напоследък 45-годишния продуцент продължава стремително да съблюдава диетата, която стартира през лятото. От нея той свалил 10 кг и му остават още пет до Нова година.

„ Ям всичко, само че с мярка, колкото ми е шепата на ръката. И това има резултат”, споделя не на смешка артистът, който в последно време изненадва всички със мощната си воля.

Със събаряне на килограмите, Любо към този момент не се тормози за холестерола си. Актьорът е безапелационен, че и бъбреците не го болят, а се усеща добре.

Актьорът даже си е пуснал брада и върви с по-спортни облекла.

Междувременно сътрудниците му не стопират да го хвалят. „ Най-много обичам Любо Нейков. Никой не е правил толкоз за мен, колкото той напоследък”, не стопира да го хвали Стоянка Мутафова, с която играят дружно в Сатиричния спектакъл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР