Актьорът Крис Прат и съпругата му, писателката и дъщеря на

...
Актьорът Крис Прат и съпругата му, писателката и дъщеря на
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер стана дядо

Актьорът Крис Прат и брачната половинка му, писателката и щерка на Арнолд Шварценегер Катрин Шварценегер, неотдавна са станали родители, заяви Контактмюзик.

Това е декларирал братът на Катрин, Патрик Шварценегер, във видео от уикенда, с което разполага " Ентъртейнмънт уикли ".
               

A post shared by (@katherineschwarzenegger) on Jun 21, 2020 at 7:46am PDT

" Те се усещат ужасно. Наскоро получиха своя дребен подарък ", споделя синът на Арнолд Шварценегер, до момента в който напуща пазар в Санта Барбара, Калифорния. В отговор на поздравлението по случай това, че е станал чичо, 26-годишният Патрик дава отговор с вдигнат палец. След това той демонстрира пред камерата пакет с розова панделка, преди да се качи в автомобила си. Остава неразбираемо дали подаръкът е за сестра му или за новото попълнение в фамилията им.
               

A post shared by (@katherineschwarzenegger) on Jul 30, 2020 at 11:44am PDT

Въпреки че Патрик Шварценегер не загатва по кое време се е родило бебето, неназован източник, представен от " Ентъртейнмънт уикли " оповестява, че автомобилът на Крис Прат е бил видян пред болничното заведение " Сейнт Джон " в Санта Барбара в петък следобяд.
               

A post shared by (@katherineschwarzenegger) on Aug 29, 2019 at 11:09am PDT

Четиридесет и една годишният Прат, който има 7-годишен наследник от някогашната си брачна половинка Ана Фарис, и 30-годишната Катрин Шварценегер се ожениха в Монтесито, Калифорния, през юни предходната година. През април тази година двойката оповести, че чака дете, напомня изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР