Актьорът Краси Радков, съпругата му Станислава Ганчева и олимпийската шампионка

...
Актьорът Краси Радков, съпругата му Станислава Ганчева и олимпийската шампионка
Коментари Харесай

Краси Радков, Ивет Горанова и Станислава Ганчева са водещите на предаването, с което екипът на Слави Трифонов се връща в bTV - Булевард България

Актьорът Краси Радков, брачната половинка му Станислава Ганчева и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова са водещите на предаването „ Бягство към успеха “2, което се завръща в ефира на bTV през септември.

Първият сезон на предаването е излъчен през 2009 година, като част от " Шоуто на Слави " и е продуцирано от компанията 7/8.

Реализацията на втория сезон е поверена на „ ЕМД Ентертеймънт “ и Евгени Димитров – Маестрото, ръководителят на " Ку-ку бенд ", един от най-доверените хора на Слави Трифонов от десетилетия насам.

ЕМД Ентертеймънт " е учредена на 9 февруари и е записана на 16 февруари 2024 година с капитал от 500 лева

Дружеството е еднолична благосъстоятелност на Димитров - единствената от общо 6 компании с негово присъединяване в Търговския указател, в която той не се води съучастник или член на директорски съвет дружно със Слави Трифонов.

В информацията за първия сезон на предаването " Бягство към успеха “ се посочваше, че това е " най-сериозното начинание във връзка с организация, реализация, логистика, превоз, снимане и постпродукция, правено в България ", най-малко към 2009 година

Отношенията сред Трифонов и bTV (при предходния притежател на медията) бяха обтегнати в продължение на години.

" Шоуто на Слави " спря да се излъчва през лятото на 2019 година, когато изтече и договорът на продукцията с bTV. Няколко месеца по-късно беше основана ТВ 7/8, а редом с това бе учредена и политическата партия " ИТН ", чиито депутати са част от екипа сценаристи и водещи на Трифонов.

Търговското сдружение зад ТВ 7/8 е " Статис " АД, чийто ръководител на съвета на шефовете е Евгени Димитров - Маестрото - т.е. bTV се е съгласила да си партнира с мениджъра на частната телевизия на Слави Трифонов в риалити формат, основан от екипа на Слави Трифонов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР