Актьорът Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола и

...
Актьорът Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола и
Коментари Харесай

Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола

Актьорът Кит Харингтън описа за проблемите си с алкохола и мислите си за самоубийство, написа вестник Independent.

" Нещата, които ми се случиха, откакто завършиха " Троновете ", а и по време на тях, бяха много травматизиращи и в действителност беше намесен алкохолът ", признава той в откровено изявление пред в. " Sunday Times ". Той продължава, че е стигнал до такава степен да усеща, че е " неприятен " човек, който " би трябвало да се срами ", минава през дълбока меланхолия и обмисля да се самоубие.

Кит Харингтън се подлага на лекуване в скъпа клиника в Кънектикът, най-вече за " субстанции " и " поведенчески проблеми ", " главно алкохол ".

Актьорът споделя, че не е споделял проблемите си и те са изненадали доста хора към него. Той признава, че не е съумял да се оправи със славата.

От две и половина години Кит Харингтън е трезвеник.

" Трезвеността е развой, в който разбираш, че можеш да се промениш - прибавя артистът. - Едно от най-хубавите неща, които научих, е че изразът " петната на леопарда не се трансформират " не е правилен. Те в действителност могат да се трансформират и това е най-хубавото. Това ме крепеше - концепцията, че мога да трансформира радикално това, което бях ".

Кит Харингтън изпълняваше ролята на Джон Сноу в сериала " Игра на тронове " на телевизия HBO осем години. Той се ожени за актрисата Роуз Лесли от сериала и двамата имат момченце.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР