Актьорът Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Джон Сноу в

...
Актьорът Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Джон Сноу в
Коментари Харесай

Продължение за Джон Сноу от Игра на тронове няма да има

Актьорът Кит Харингтън, който извършва ролята на Джон Сноу в поредицата „ Игра на тронове “, сподели, че продължение на сериала няма да има, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

То трябваше да е отдадено точно на неговия воин.

„ В момента няма проекти за това. Нищо не е обсъждано в близко бъдеще “, сподели Харингтън в изявление за Асошиейтед прес, до момента в който промотираше новия си престъпен филм „ Кръв за прахуляк “ (Blood for Dust).

„ Игра на тронове “ завърши през 2019 година след осем сезона, само че се заприказва за вероятността за спинофи. Феновете чакаха три години за единствения излъчен до момента - предисторията „ Домът на дракона “. Действието се развива два века преди историята за династични битки измежду благородническите фамилии на кралство Вестерос за надзор над Железния престол.

„ Нахвърлихме няколко хрумвания. Нищо не се зароди и към този момент ще го оставим “, сподели 37-годишният Харингтън. 

Харингтън още веднъж си партнира с HBO с присъединяване си в третия сезон на драмата „ Индустрия “. Той добави, че е „ доста разчувствуван “ от присъединяване си в сериала, отдаден на лондонския финансов свят.

Премиерата на втория сезон на „ Домът на дракона “ е планувана за 16 юни. Феновете, жадни за повече Вестерос, могат да чакат друга предистория - Seven Kingdoms: The Hedge Knight ( " Седемте кралства " ) на „ Уорнър Брос “. Миналата седмица от студиото оповестиха, че актьорите Питър Клафи и Декстър Сол Ансел ще вземат участие в основните функции в сериала, чието деяние се развива 100 години преди „ Игра на тронове “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР