Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ,

...
Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ,
Коментари Харесай

Кит Харингтън се лекува от алкохолизъм

Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в Съединени американски щати, с цел да се лекува от стрес, безсилие и корист с алкохол, заяви Ройтерс.

Кит Харингтън се е възползвал от пауза в уговорките си, с цел да се погрижи за себе си.

Сериалът "Игра на тронове ", в който той играе Джон Сноу, го трансформира в международна звезда. Действията на героя му в последния епизод обаче бяха огромен потрес за почитателите.

Луксозният уелнес център "Приве-Сюис " в кънектикът, в който Кит Харингтън е постъпил, коства повече от 120 000 $ месечно. Клиентите му се учат по какъв начин да се оправят със напрежението и негативните страсти.

Близък на артиста е споделил пред в. "Ню Йорк Пост ", че неговите проблеми са стрес, безсилие и алкохол.

Кит Хараингтън е на свободен режим и може да излиза от центъра. Затова и почитатели са го видели в Медисън преди финала на осмия сезон на "Игра на тронове " на 19 май. Той си е купувал книги и е споделил, че е във почивка.

Роуз Лесли - брачната половинка на Кит Харингтън, която също взе участие в "Игра на тронове ", го поддържа. Тя го е насърчила да си почине.

Кит Харингтън е споделял, че мъчно се оправя със славата, която му донесе сериалът. Той я е наричал "ужасяваща ".

"Мислех, че би трябвало да се усещам като най-щастливия човек на света, само че в действителност се усещах доста уязвим. Това беше нестабилно за мен време, като за доста 20-годишни хора " - сподели Кит Харингтън в изявление за "Варайъти ", оповестено през март.

В същото изявление той призна, че е почнал терапия, с цел да се оправи с напрежението и тя му е помогнала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР