Актьорът Кирил Михов, който бе един от във „“, гостува

...
Актьорът Кирил Михов, който бе един от във „“, гостува
Коментари Харесай

Кирил за „Фермата“: Това е риалити – концентрация на чувства и взаимоотношения, която нагарча

Актьорът Кирил Михов, който бе един от във „ “, гостува в „ “, с цел да показа страстите от тримесечното риалити.

„ Аз съм трудносмилаем човек. Всичко е упоменато във визитката ми – мъчен, крив и така нататък В мен има доста пристрастеност, пребивавам със пристрастеност. Това, че са дали своят вот за мен единствено 10%, не го разгадавам като углавен, а като позитивен избор. 10% е интелигенцията на България, която е гласувала за мен. Останалите са дали своят вот за бързата закуска, за по-лесно смилаемото “ – разясни Кирил. Как беше разпределен зрителския избор –.

Относно спора с Ваня артистът разяснява:
„ Съжалявам, че съм посочил уязвимост и демонстрирах експанзия. Липсва подтекстът на цялата преживелица, не всичко е показано. Няма смисъл да описвам, тъй като очевидно не желаят да се покаже. Г-ца Павлова би трябвало да благодари на bTV и на „ Фермата “, че я направихме звезда. Аз й се извиних. Ако тя споделя, че не съм, значи е не запомнила. “

Кирил описа притчата за двама монаси, единият от които взел на гърба си жена, с цел да й помогне да прекоси река.

„ Аз съм свалил Ваня от гърба си доста отдавна… Ние не сме национални герои, аз и не желая да ставам. Не сме влезнали във „ Фермата “, с цел да излъчваме морал и да сме някакви стожери. Това е риалити – тежка централизация на усеща и взаимоотношения, която нагарча. Ако се разреди с водичка 1:10 като сок, даже може да е вкусно. Разбира се, че не се държа по този начин в действителния живот. Да не мислите, че с Ваня по 12 часа дневно сме се карали. Не сме отишли там да водиме война “ – показа Кирил.

Чрез онлайн връзка в диалога се включи и брачната половинка му Виолета.

„ Познавам Кирил от 25 години, а от 9 години сме двойка. Той е невъздържан, само че не е посягал на жена. Дори си е навличал неприятности, когато е защитавал на улицата жена, обект на физическо принуждение. Гледах „ Фермата “ и видях, че след първия месец той доста се събра в себе си. Това значи, че нещо го нервира. Започнах да се тормозя, тъй като знаех, че ще избухне. Не ми хареса отношението му към Ваня. Дори няколко дни не му приказвах. Надявам се да си направи заключения и да споделя по-тихо “ – показа Виолета.

Тя добави, че двамата постоянно спорят. Той не схваща нейните занимания с йога и духовни практики, а на нея й е непозната неговата пристрастеност към лова.

„ Все отново одобрявам неговото занимание, тъй като по този начин той поддържа връзка с природата. Решението да се преместим в село Гъбене потегли от мен. Когато се събрахме, аз имах в София добре платена работа, а той беше в търновския спектакъл и постоянно пътуваше. През август 2014 година той бе на турне, а аз бях сама в София. Една заран пуснах компютъра и започнах да диря къща. Когато Кирил се прибра, имах лист с 20 къщи, които по моя претенциозен метод бях подредила в екселска таблица с преимуществата и минусите. Така до края на годината купихме къща “ – описа Виолета.

В края на диалога Кирил заключи, че от „ Фермата “ излиза много съзнателен в една посока, която му е дала ключ за портата на храма и портата на природата.

„ Оказа се, че Господ и природата имат една врата, еднакъв ключ “ – призна артистът.

Цялото изявление с Кирил можете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР