Актьорът Кирил Ефремов разкри пред Гала в На Кафе по

...
Актьорът Кирил Ефремов разкри пред Гала в На Кафе по
Коментари Харесай

В ефира: Кирил Ефремов призна за огромна драма миг преди да предложи брак на жена си

Актьорът Кирил Ефремов разкри пред Гала в „ На Кафе ” по Нова Тв по какъв начин се е срещнал със брачната половинка си Елена и по какъв начин й предложил брак. Ефремов приказва и за другарството си с шоумена Влади Въргала.

„ Бях инструктор по аеробика в зала, когато Кирил идваше на бодибилдинг. Първото ми усещане от него не бе най-хубавото. С брада, едно плюшено пуловерче, очила с дървена рамка, нагъл. Започнах да го одобрявам и да съм впечатлена от него, чак когато започнахме да водим по-задълбочени диалози. Една година нямахме връзка и не се получаваха нещата. Но след това се случи, той е роден победител. Две години излизахме, преди да ми предложи. Бяхче изкарали теста за взаимен живот и се оказа, че се усещаме добре дружно. И към този момент имаме 15 години брак ”, съобщи половинката на Кирил – Елена.



Актьорът пък добави: „ Хареса ми, желаех да я смъква, само че първите опити бяха зле. После станах сериозен, желаех тя да ме тренира, и лека по-лека започнахме да излизаме. Едно лято бях изкарали малко пари и отидохме на море. Но там парите бяха на изчерпване, а аз желаех да й предложа брак. Харесах една седефена гривни, само че ми желаеха 10 лв. за нея. На идващия ден помолих търговеца да понижи цената, само че той не се съгласи, чак на третия смъкна на 3 кинта. Вързах си я на банските и взех една надуваема лодка от 6 годишния Митко. Излязохме с Елена на разходка в морето. Качваме се в лодката, краката ни са на открито, почваме да гребем и влизаме дълбоко, само че не знаех по какъв начин да смъква гривната. Излъгах я, че ми се пикае и добре че не сподели да го направя в лодката. Казах й, че ще се притискам и ще устоя. Най-накрая извадих някак си гривната, споделих заветните думи и разгласих, че има два разновидността. Ако каже „ да ”, ще я върна с лодката до брега за 5 минути, в случай че каже „ не ”, мятам се във водата и се прибирам с плуване до брега ”, разкри Кирил Ефремов.

Днес той и Елена се радват на двама сина, които са кръстени на двамата им дядовци – Ефрем и Кирил.



„ С Влади Въргала се срещнах, когато бях възпитаник. Гледах постоянно негови представления и след едно такова се озоваха при тях, когато пиеха водка в известно заведение. Той ме попита какво ще върша на следващия ден, а аз му споделих, че съм възпитаник. Тогава извади 10 лв., даде ми ги, даде ми и номера на телефона си, и ми сподели да му се обадя. Обадих му се и последните две излъчвания „ Куку ” ги снима с мен. После бях част и от другите му тв продукции „ Коктейлите на Влади ” и „ Шаш ”. Станахме доста близки, той е кръстник и на децата ми, поддържаме другарство и до ден сегашен. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР