Актьорът Кърк Дъглас, който почина през 2020 г. на 103-годишна

...
Актьорът Кърк Дъглас, който почина през 2020 г. на 103-годишна
Коментари Харесай

Обвиниха покойния актьор Кърк Дъглас в изнасилване

Актьорът Кърк Дъглас, който умря през 2020 година на 103-годишна възраст, беше упрекнат в обезчестяване на актрисата Натали Уууд. Инцидентът е обявен от по-малката сестра на Ууд, която разказва случилото се в книгата "Little Sister ".

Според Лана Ууд, 35-годишният Дъглас е направил действието по време на снимането на кино лентата The Seekers, когато тя е била на 18 години.

В записките си Лана Ууд удостоверява остарял слух, че Натали Ууд е била полово измъчвана на младини от прочут кино артист, който е бил два пъти по-възрастен от нея. Това се случило, когато тя се е срещнала с него в хотел в Лос Анджелис. Според спомените на Лана, срещата сред Натали и Кърк е била уредена от майка й Мария Захаренко.

„ Изглежда мина доста време, преди Натали да се върне и да ме разсъни, затръшвайки вратата “, написа Лана, която е била на осем години по време на случая. „ Тя изглеждаше извънредно. Беше разрошена и доста смутена и двете с майка ни започнаха да си шушукат. Не можех да схвана какво си споделят. Очевидно нещо неприятно се бе случило със сестра ми, само че каквото и да беше то, бях прекомерно дребна, с цел да ми кажат ", отбелязва актрисата и добавя, че е схванала истината едвам, когато е станала пълнолетна.

Според нея, майка й и по-голямата сестра са се съгласили, че обществено обвиняване против известния артист ще съсипе кариерата на Натали. Лана даде обещание да не разисква обществено изнасиването от Кърк Дъглас, само че в този момент счита, че доста неща са се трансформирали от случая и към този момент може да опише цялата история.

Натали Ууд почина при драматичен случай, до момента в който плаваше на яхта край остров Санта Каталина, Калифорния през ноември 1981 година Актрисата се удави при мистериозни условия, до момента в който брачният партньор й Робърт Вагнер, артистът Кристофър Уокън и капитанът на яхтата Денис Давърн също са били на яхтата. Към момента на гибелта си тя е била на 43 години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР