Актьорът Иво Аръков призна, че сам е прецакал премиерата на

...
Актьорът Иво Аръков призна, че сам е прецакал премиерата на
Коментари Харесай

Иво Аръков: Карък съм, сигурно е от фамилията

Актьорът Иво Аръков призна, че самичък е прецакал премиерата на новата си ария. Тя трябвало към този момент да излезе в онлайн платформа, само че била оставена на пауза. Аръков, който показва музикалния си гений в „ Като две капки вода ”, обаче объркал публикуването на парчето и в този момент ще чака още няколко дни.

Той дори отбелязал по простъпка, че в песента има наличие за възрастни, въпреки че в нея няма нищо сходно, това описа самичък той в изявление за „ На кафе ” по Нова телевизия.



Аръков обаче е привикнал да се оправя с сходни обстановки. Той разяснява, че може би тъй като семейството му звучи като „ карък ”, неуспехите не са му непознати. Звездата от „ Съни бийч ” описа, че имал огромна фантазия за музикална кариера с група, в която да свири на китара и да пее. По време на фотосите на кино лентата „ Кецове ” обаче сътрудник му счупил кутрето при случай и по този начин трябвало да зареже този проект.



„ Аз трябваше да съм първият българин във филм на „ Марвел ”. Тогава обаче бях в София, а не в Лондон и пристигна пандемията, след което продуцентите се отхвърлиха. Заради това, че бях тук пропуснах присъединяване ви няколко английски сериала ”, описа Иво Аръков. Той добави, че постоянно му се случва, когато отиде в чужбина да го търсят за задължения в България и назад.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР