Актьорът Иво Аръков 15 години чака, за да запише първата

...
Актьорът Иво Аръков 15 години чака, за да запише първата
Коментари Харесай

Иво Аръков става певец, чака бебе и продължава да снима в киното


Актьорът Иво Аръков 15 години чака, с цел да запише първата си независима ария . Изненадващо за мнозина екранният избавител Младен от " Съни бийч " пусна шлагер в края на предходната седмица. Парчето се споделя " Аромата ". А в клипа взе участие попфолк дивата Десита.

Бившият водещ на " Мармалад " на няколко пъти взе участие в разнообразни части. Наскоро с Ергена Виктор Стоянов, артиста Кирил Ефремов и Кирил Кирилов пуснаха ария. Преди време пък Аръков бе част от известна реклама, където припява.

" Още преди да стартира да се занимавам с актьорство, желаех и да пея. Бях някъде 15-16-годишен, само че все не успявах. Благодарение на контакти ми в последните месеци най-накрая реализирах тази своя фантазия - да издам независимо парче. Ще продължа да върша песни. Оставам в киното, несъмнено. Няма да спирам да играя ", довери пред " България Днес " Аръков.

Актьорът се чуди за какво хората реагират необичайно на това, че той ще става артист. Звездата от " Съни бийч " изяснява, че в пеенето и играта пред камера има доста общо. Дава за образец други известни артисти в чужбина, а и у нас, които са разширили хоризонтите на развиването си.

" Няма да ставам хирург или аграр. Музиката и актьорството са тясно свързани. Жанрът поп-регетон ми харесва. Ще продължа да върша песни в този жанр. Няма да влизам в чалгата. Не ми е това упоритостта. Искам да веселя хората, които ме харесват ", прибавя Аръков, който оказва помощ и при основаването на текста на парчето, който другояче е дело на Искрата.

В същото време артистът се похвали, че ослепителната му другарка е бременна. Той и половинката му Габриела ще стават родители след няколко месеца.

" Вярно е. Това е хубаво, няма за какво да го укривам ", добави артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР