Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. На 28 декември

...
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. На 28 декември
Коментари Харесай

Почина актьорът Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин умря на 48-годишна възраст.

На 28 декември той беше признат във Военномедицинска академия в тежко положение .

Той от дълго време имаше съществени здравословни проблеми . В средата на септември беше признат по неотложност във Втора градска болница. Ласкин бе настанен в отделението по гастроентерология. Две седмици преди този момент артистът понесе огромна загуба - татко му Славчо умря след малко боледуване. А това се отразило много тежко на артиста.

През февруари 2016 година той беше признат в незабавното поделение на Университетската болница в Плевен. Тогава не съумял да се качи на сцената на плевенския трагичен спектакъл и влиза в болничното заведение.

През 1986 година детският сериал " Васко да Гама от село Рупча " го трансформира в най-популярното момче у нас . По-късно приключва ВИТИЗ. Помнят се функциите му и в сериали като " Хайка за вълци " и " Дунав мост ".



През 2012 година в ефирен ефир показа, че има проблеми с алкохола , а в последните си изявленията отклоняваше тематиката с възприятие за комизъм. " Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с другари ", споделяше той.

През последните години Ласкин е споделял, че написа поеми и есета, само че по този начин и не съумя да ги събере в книга.

" Любовта е това, което се назовава Божи подарък. В името на любовта не съм правил нищо. Тя направи за мен доста ", сподели преди време Иван Ласкин.

Той споделяше, че не го интересува по какъв начин ще го запомнят хората, а по какъв начин ще го запомнят децата му , тъй като " любовта на фамилията е най-важното нещо ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР