Актьорът Иван Бърнев и неговата колежка от Испания Сю Флак

...
Актьорът Иван Бърнев и неговата колежка от Испания Сю Флак
Коментари Харесай

Иван Бърнев и испанката Сю Флак в лента

Актьорът Иван Бърнев и неговата колежка от Испания Сю Флак ще показват новия испанско-български филм „ Васил “ в LUCKY Дом на киното. Те ще се срещнат с публиката в петък, 27 януари, за прожекцията от 19 часа. Освен тях с пловдивчани ще беседват и продуцентите на кино лентата Весела Казакова и Мина Милева.

Във кино лентата вземат участие и няколко други испански звезди, като известната от филми на Алмодовар Сузи Санчес, любимката на Антонио Бандерас – Александра Хименес и Карра Елехалде, героят от най-касовия до момента испански филм “Испанска спекулация ”.

Филмът „ Васил “ към този момент обра голям брой награди при представянията си в Европа – измежду които шест награди „ Берланга “ от Валенсия – за най-хубав филм, постановка, сюжет, музика, тон и за поддържаща роля на Сузи Санчес. Сред другите награди бе и отличие за Иван Бърнев за ролята си на фестивала Семинчи във Валядолид.

Самият филм е модерна творба за другарството, компликациите и пътищата, които ни свързват с другите. В него се споделя историята на един български бежанец в Испания, който се оказва отличен състезател на бридж и шах. След идването си в Испания той спи на улицата, до момента в който Алфредо – пенсиониран проектант, го приютява за известно време в дома си.

Билети за прожекцията се продават на касата на LUCKY Дом на киното в делничните дни след 16:00 часа, както и онлайн на kinolucky.com.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР