Актьорът и водещ на Стани богат Михаил Билалов е разказвачът

...
Актьорът и водещ на Стани богат Михаил Билалов е разказвачът
Коментари Харесай

"Стани богат – въпрос на бъдеще": Кои са благотворителните каузи в шоуто за знаещи?

Актьорът и водещ на " Стани богат " Михаил Билалов е разказвачът в най-новия филм от поредицата " Неразказано в историята ".

Филмът ще се излъчи довечера от 20:00 ч. Темата е отдадена на митичната персона на Боян Мага, един от синовете на Цар Симеон Велики.

Той идва в Рим през 868 година, с цел да разиска с папа Адриан II значимостта на славянската книжовност

Документалната поредност " Неразказано в историята "   за следващ път провокира феновете на bTV с забавна и значима история. Филмът " Легендата за Боян Мага " ни потапя във времената на българския златен век и царуването на Симеон Велики. Главен воин лентата е синът на Симеон - Боян.

Михаил Билалов

Емблематичният артист и водещ на " Стани богат " по бТВ, Михаил Билалов се спуска в търсене на скъпи реликви у нас и в Истанбул, свързани с личността и биографията на Боян Мага.

„ Това, което на мен ми беше забавно е да посетя точните места, където се допускат съответни събития, свързани с личността на цар Симеон “, сподели Михаил Билалов.

Специално студио на „ Тази заран “ пред Националната библиотека в София

Според него най-голямото достолепие на кино лентата е, че по занимателен метод демонстрира обективните научни проучвания за личността на Боян Мага.

В поддръжка на добра идея ще бъдат и идните осем праймтайм издания на " Стани богат " под наслов - " Въпрос на бъдеще ".

Тяхното лъчение стартира на 4 юни, от 20 до 22 часа, в осем следващи недели.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР