Актьорът и тв водещ Александър Кадиев и спортният журналист Камен

...
Актьорът и тв водещ Александър Кадиев и спортният журналист Камен
Коментари Харесай

Сашо Кадиев и Кедъра стават капитани на отборите в Аз обичам България

Актьорът и тв водещ Александър Кадиев и спортният публицист Камен Алипиев – Кедъра ще оглавят тимовете в занимателната телевизионна игра „ Аз обичам България “, която потегля по bTV през февруари.

С доста възприятие за комизъм, въодушевление и с голям хъс за победа, двамата ще се изправят един против различен в предаването, отдадено на всичко, поради което си заслужава да обичаме България. В устрема си да отговорят вярно на въпросите, които ще им задава водещата Александра Сърчаджиева, капитаните ще се впуснат „ през глава “ във всеки от кръговете на играта и до момента в който се забавляват, в действителност и ще научават доста нови, любопитни и непредвидени обстоятелства за нашата татковина.

„ Вълнувам се, тъй като това е завръщане на екран за мен, само че в изцяло друг подтекст от това, което съм правил до момента. Хората ме познават като състезателен публицист. Коментирал съм надпревари, Олимпиади, само че в никакъв случай до момента не съм се изправял против замайващ съперник като Сашо Кадиев. Чувствам се чудесно и в това време извънредно виновен за всичко, което се случва в играта, и не на последно място се развличам ужасно доста “, споделя капитан Камен Алипиев – Кедъра.

„ Нашето предаване е извънредно забавно, цялостно е с обстоятелства за България, които даже ние българите не знаем. Настроението в залата е ужасно, а най-хубавото е, че научаваме доста любопитни неща, които ни карат да се усещаме горди, че сме българи. При нас идват героите на България - хора с изключителни достижения в региона на спорта, музиката, културата “, вдъхновен е и капитан Александър Кадиев.

Участниците в тимовете във всеки епизод ще са разнообразни и ще включват известни лица от всички сфери на българския шоубизнес, спорт и други. 

„ В тимовете ще забележим извънредно надарени младежи и доста известни персони, които се оправят ужасно “, прибавя Кедъра.

“Имаме чудесни игри на тематика история, просвета, кино, музика, имаме жив бенд, който извършва части, свързани с въпросите. Настроението е чудесно и научаваме обстоятелства, които ни карат да се усещаме горди, че сме българи “, споделя Кадиев.

„ Аз обичам България " е извънредно положително шоу и се надявам хората да се забавляват откровено с нас “, кани феновете пред екрана Камен Алипиев - Кедъра.

Форматът е по лиценз на ITV Studios „ I Love My Country “ и досега е осъществен в 34 страни по света. Българското издание на предаването се занема в сходство със зелените практики, верифицирани от albert – организацията, която подкрепя екологичната резистентност на телевизионната и кино промишленост в съдействие с BAFTA.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР