Актьорът и продуцент Ники Илиев гостува в ефира на предаването

...
Актьорът и продуцент Ники Илиев гостува в ефира на предаването
Коментари Харесай

Новият филм на Ники Илиев Нокаут, или всичко, което тя написа тръгва по кината от 5 януари

Актьорът и продуцент Ники Илиев гостува в ефира на предаването " Нещо повече " по " Хоризонт " във връзка идната премиера на новия му филм " Нокаут, или всичко, което тя написа ", който ще бъде показан единствено след броени дни. За лентата Илиев завоюва премия в Лос Анджелис в конкурс за сюжет. Той описа, че търсенето на запаси за реализацията на кино лентата лишава доста старания и две години.  Действието се развива сред България и Ню Йорк, като фотосите са  осъществени у нас и в Съединени американски щати. Основните подиуми са снимани в Банско, в София и в американския мегаполис. 
Актьорът Гари Дурдан , който почитателите познават от присъединяване му в сериала " От мястото на престъплението " и други известни продукции, извършва централната роля в " Нокаут ":

Половината филм се развива в Ню Йорк, тъй като основните ни герои живеят там...  Героят на Гари е някогашен първенец (в бойните спортове- бел. ред.), който става музикант в следствие. Когато историята стартира, той към този момент е музикант и свири на китара и пее по клубове и по този начин в действителност се срещат тримата основни герои.

При едно присъединяване в клуб героят на Гари се среща с Жана (Саня Борисова) - красива емигрантка от България. Тя обаче има брат (Орлин Павлов), който също е ММА войник, само че без особени триумфи.

Гари трябваше да научи 3 песни, които да пее и да свири онлайн, тъй като всички части, които направихме във кино лентата са записани онлайн от него по време на кино лентата и с изключение на това  той трябваше  да разучи всички бойни хореографии, които не бяха по никакъв начин малко, описа Ники Илиев. 

Критиката дефинира кино лентата като красива, само че и смешна история за невъзможната обич, културния конфликт и толерантността към другите от нас. Освен Дурдан вземат участие и актьорите Саня Борисова, Орлин Павлов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диана Любенова, Христо Гърбов и други.

Официалната премиерата на " Нокаут, или всичко, което тя написа "   е на четвърти януари, а от пети януари лентата потегля на всички места по кината у нас.  Ще има и пътуващи кина и ще се опитаме да покрием съвсем всички места в България,  заяви още Илиев.  Цялото изявление може да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР