Актьорът и певец Виктор Калев, който обикновено разсмива хората с

...
Актьорът и певец Виктор Калев, който обикновено разсмива хората с
Коментари Харесай

Виктор Калев призна нещо неочаквано

Актьорът и артист Виктор Калев, който нормално разсмива хората с невероятната си игра от сцената, призна по кое време и за какво плаче, а думите му изненадаха мнозина. 

" Аз съм като всички хора. Случват се и някои неща, които ме натъжават. И ги претърпявам. Свикнах през годините да не рева. Правя го единствено на финала на зрелище ", това призна Виктор Калев уикенда пред Петя Дикова по bTV. И добави: " Истински ме натъжават войните, тежко заболели младежи и деца, възрастни хора, които нямат опция да отидат на представлението на Джон Малкович, да вземем за пример, а желаят. Но не рева ".

 undefined

Благодарен съм на всеки човек, който идва на моите представления, отделя от средставата и от времето си. Опитвам се да давам всичко от себе си за тях. Не се спестявам по никакъв метод, без значение дали играя в Каспичан или в Мадрид - играя като за първи и финален път.

Никога не съм бил прислужник или шут, това съм го научил от татко ми - да бъда човек, който си пази достолепието и не върви срещу правилата си ", призна Виктор Калев и добави, че се усеща доста благополучен с помощта на обичта, която получава от хората.

 undefined

Миналото лято в Пловдив, по време на представлението му " Грамофонът ", се случва нещо ненадейно, а след това и необяснимо, за което през днешния ден артистът си спомня с голямо неспокойствие.

" Заваля дъжд по време на " Грамофонът ", а не беше планувано съгласно прогнозите. Преди това отменихме друго зрелище поради дъжд. На този ден обаче, по средата на представлението, тъкмо когато говорех за сътрудници, които към този момент не са сред нас... стартира ситно да роси.  И нито да спреш... нито да върнеш хората... трябваше да взема стремително решение какво да направя. Попитах хората, те не желаеха да спирам. И по този начин стояхме под дъжда близо 20 минути още. Беше магично зрелище. В Пловдив постоянно е по този начин, доста са ми на сърце ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР